Прес-центр22 cічня 2019, 16:01

Обговорення Плану розвитку Попаснянщини продовжується

Після розгляду у грудні 2018 року Плану розвитку Попаснянського району на найближчі три роки, голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун надав доручення галузевим структурним підрозділам адміністрації переглянути та доповнити проекти, які мають увійти до загального Плану розвитку області.

Опрацювавши всі зауваження, структурними підрозділами було сформовано вдосконалений план, який сьогодні, 22 січня, було обговорено за участю фахівців економічних, житлово-комунальних, паливно-енергетичних служб району, представників галузей культури, освіти, спорту тощо.

Спеціаліст управління економічного розвитку і торгівлі Галина Мельниченко детально ознайомила присутніх із доповненнями до Плану, які допоможуть створити розгалужену економічно-промислову систему району та виведуть його на новий рівень.

За підсумками обговорення присутні прийняли рішення направити пропозиції до Луганської обласної державної адміністрації для їхнього подальшого включення до обласного Плану регіонального розвитку Луганської області.