Прес-центр21 серпня 2018, 16:08

Очільник району провів передостанню нараду з підготовки до відзначення Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України

Залишилось не так багато часу, коли вся Україна відзначатиме одні з найголовніших державних свят – День Державного Прапора та День незалежності України. Для Попаснянського району цього року це буде особливий день, адже вся Луганська область і гості з різних куточків України розділять радість святкування із попаснянами – обласні заходи з нагоди цих двох свят проходитимуть в районному центрі.

Щоб святкування відбулося на належному рівні, 21 серпня голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун провів нараду із керівниками всіх районних установ, організацій та підприємств.

«23 серпня ми вшановуватимемо один із офіційних символів суверенітету нашої країни – Державний Прапор України, який  є втіленням національної єдності, честі та гідності. А 24 серпня відзначатимемо 27 річницю незалежності України, яку для нас з вами вибороли Герої України, захисники української державності та цілосності, – наголосив очільник, – Тож, прошу віднестися з усією серйозністю до відзначення цих свят і сумлінно виконати організаційні приготування, за які ви є відповідальними», – підкреслив Сергій Шакун.

Начальник відділу культури Ольга Калюжна оприлюднила остаточний план заходів на ці два дні, а заступник начальника відділу освіти Валентина Шулік анонсувала план проведення виставки «Сад чеснот» за участю Анжеліки Рудницької та оголосила список її учасників.

На останок очільник району запросив місцеву пресу по завершенню свят максимально їх анонсувати та запропонував Попаснянському міському голові Юрію Онищенко розглянути питання з організації вечірнього рейсу чергового автобусу для розвезення місцевих жителів, які прийматимуть участь у святкуванні.