Прес-центр14 листопада 2018, 16:11

Очільник району з робочим візитом відвідав місто Гірське

14 листопада голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун з робочим візитом відвідав місто Гірське Попаснянського району.

Відповідно до плану роботи він перевірив хід виконання ремонтно-будівельних робіт у дитячому садку філії Гірської багатопрофільної гімназії, поспілкувався із керівником КП «Перавомайськтеплокомуненерго» з приводу проходження опалювального сезону 2018/2019 та ознайомився із роботою місцевої котельної, яка забезпечує місто централізованим опаленням, відвідав місцеву філію Попаснянської дитячої школи мистецтв та відділення Комунальної установи «Попаснянська центральна районна лікарня», що знаходиться в  Гірському.

Зокрема, у школі мистецтв очільник оглянув проведений перед початком нового навчального року ремонт, обговорив із директором філії питання щодо запуску опалення, ознайомився із подальшими планами роботи установи.

В лікарні Сергій Шакун перевірив якість ремонтних робіт в операційному блоці та палаті інтенсивної терапії, а також ознайомився з результатами усунення дефектів після проведених ремонтних робіт в харчоблоці.

Додамо, що відкриття в Гірському сучасного операційного блоку та палати інтенсивної терапії продиктовано нагальною потребою надання оперативної кваліфікованої медичної допомоги постраждалим – як військовослужбовцям, так і мирному населенню – у зв’язку із знаходження міста в безпосередній близькості до лінії розмежування. До речі, на зазначені ремонтні роботи виділено кошти з районного бюджету в розмірі 987 тисяч гривень.