Прес-центр3 березня 2020, 14:03

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОГРАМУ ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ДОМАШНЬОГО ТВАРИННИЦТВА І ПТАХІВНИЦТВА

Міжнародний Комітет Червоного Хреста (МКЧХ) є незалежною, нейтральною і неупередженої організацією, головне завдання якої – захищати життя і гідність людей, порушених конфліктом.

У 2020 році МКЧХ оголошує про програми відновлення засобів до існування для підтримки сімейного доходу людей, що живуть поруч з лінією розмежування.

МКЧХ запрошує жителів міста Попасна взяти участь в інформаційній сесії за наступними грантових програм:

- Програма з підтримки мікроекономічних ініціатив (МЕІ), яка має на увазі отримання одноразової фінансової допомоги в розмірі 50 000 грн., розділеної на дві виплати.

Дана програма спрямована на підтримку будь-якої діяльності, що приносить дохід, яка пов'язана з сільським господарством, тваринництвом, птахівництвом, торгівлею, ремеслами, наданням послуг тощо.

Учасники програми МЕІ повинні будуть представити заповнену заяву, а на більш пізньому етапі надати власний бізнес план МЕІ.

- Програма допомоги з відновлення і розвитку домашнього тваринництва і птахівництва передбачає отримання гранту, максимальний розмір якого становить 25 000 грн.

Даний грант спрямований на підтримку сімей у відновленні і розвитку домашнього тваринництва і птахівництва.

Кошти гранту можна буде витратити тільки на відновлення тваринницьких і птахівничих приміщень та закупівлю нового обладнання або поголів'я.

- Програма по впровадженню більш досконалих методів землекористування землі передбачає надання одноразової грошової виплати в розмірі 27 000 грн.

Дані кошти повинні бути спрямовані тільки на закупівлю необхідного обладнання або насіннєвого матеріалу для розвитку насіннєвого картоплярства, вирощування ягід і винограду (напрямок діяльності вибирається одержувачем індивідуально).

Для отримання даного гранту необхідно зареєструватися і взяти участь в оцінці садиби (земельної ділянки) фахівцями нашої організації.

Для подачі Вашої заявки на будь-яку грантову програму, Вам потрібно наступне:

- мати ясну ідею, яка дозволить Вашій родині поліпшити засоби до існування або

отримати більший дохід;

- правильно заповнити заявку на програму;

- зібрати необхідний пакет документів (ксерокопія паспорта та ідентифікаційного коду,

довідка про склад сім'ї та ін.)

Кращі кандидати на відповідні програми будуть виявлені після відбору, проведеного МКЧХ.

Зверніть увагу на те, що на одну програму може бути зареєстрована тільки одна сім'я. Для реєстрації кандидатів на участь у грантовій програмі Міжнародного Комітету Червоного Хреста Вам необхідно буде подзвонити на номер 0 800 300 125 с 09.00 до 18.00 в період з 04 по 13 березня.

Крім того, запрошуємо потенційних учасників відвідати інформаційну сесію, яка відбудеться з 17 по 20 березня.

Всі зацікавлені заявники на даній сесії отримають необхідну вичерпну інформацію.