Прес-центр30 червня 2020, 12:06

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ПОВТОРНОГО КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ ПОСАДИ

Відповідно до частини другої статті 13 Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року №200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» Попаснянська районна державна адміністрація оголошує повторний конкурс на заміщення посади директора Комунального закладу «Попаснянський районний центр надання соціальних послуг» (далі – КЗ «ПРЦНСП»).
Юридична адреса Комунального закладу «Попаснянський районний центр надання соціальних послуг»: місто Попасна, вулиця Герцена, будинок 3.
Основними напрямками діяльності КЗ «ПРЦНСП» є:
- проведення соціально-профілактичної роботи, спрямованої на запобігання потраплянню в складні життєві обставини осіб/сімей, які належать до вразливих груп населення;
- надання особам/сім’ям/дітям комплексу соціальних послуг, яких вони потребують, відповідно до переліку послуг, затвердженого Мінсоцполітики, з метою мінімізації або подолання таких обставин.
Заробітна плата директора складається з:
- посадового окладу 6747,0 гривень на місяць;
- премії, надбавки за складність, напруженість у роботі в розмірі до 50% посадового окладу на місяць у разі наявності економії фонду оплати праці.
Крім того, директору може виплачуватись винагорода за вислугу років (за наявності). У разі відпустки надається матеріальна допомога на оздоровлення у розмірі посадового окладу.
Приймання документів від претендентів здійснюється з 08.00 години 01 липня 2020 року по 16.00 годину 10 липня 2020 року.
Документи приймаються начальником відділу управління персоналом та документообігу управління соціального захисту населення Попаснянської райдержадміністрації за адресою: м. Попасна, площа Миру, 2, кабінет 209.
Для участі в повторному конкурсі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою такі документи:
- заяву про участь у повторному конкурсі за визначеною формою (зразок додається);
- належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;
- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
- мотиваційний лист, складений у довільній формі;
- довідку про відсутність судимості;
- перспективний план розвитку комунального закладу «Попаснянський районний центр надання соціальних послуг».
Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).
У разі подання заяви та документів лише електронною поштою претендент до проходження перевірки на знання норм відповідного законодавства України додатково подає власноручно підписану заяву.
Кваліфікаційні вимоги до претендентів: вища освіта (магістр, спеціаліст) відповідного напрямку підготовки і стаж роботи на керівній посаді – не менше п’ять років.
Претенденти не допускаються до участі в повторному конкурсі у разі:
- неподання ними повного пакета документів;
- невідповідності кваліфікаційним вимогам, визначеним Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників «Випуск 80 «Соціальні послуги», затвердженим наказом Мінсоцполітики від 29.03. 2017 № 518;
- наявності не знятої або не погашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності.
Засідання конкурсної комісії відбудеться 15 липня 2020 року в приміщенні Попаснянської районної державної адміністрації за адресою: місто Попасна, площа Миру, 2.
Відповідальна особа за надання інформації про повторний конкурс та прийняття документів – Вичисенко Вікторія Олександрівна, начальник відділу управління персоналом та документообігу управління соціального захисту населення Попаснянської райдержадміністрації; електронна пошта: usznkadry@gmail.com, телефон 3-25-68.