Прес-центр4 серпня 2017, 18:08

Ольга Лішик відвідала Попаснянщину

04 серпня з робочим візитом до Попаснянського району завітала заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик. У візиті також прийняли участь директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк, голова райдержадміністрації Сергій Шакун та начальник районного відділу освіти Марина Донцова. Мета візиту – підготовка прифронтових освітніх закладів району до нового навчального року та підготовка їхньої системи опалення до опалювального сезону.
Делегацією було оглянуто шість закладів: Новотошківський НВК, п’ята Золотівська та перша Попаснянська опірні школи, Новоіванівська, Троїцька школи та Попаснянська школа №21.
Під час візиту присутні, оглянувши приміщення закладів, ознайомилися із їхніми матеріально-технічними базами, якістю проведених ремонтних робіт та з’ясовували нагальні потреби, на які необхідно додатково виділяти кошти. Зокрема, було прийнято рішення щодо сприяння у виділенні коштів на проведення укріплення стін в Троїцькій школі та закупівлі для неї нового опалювального котлу, переоблаштування актової зали та їдальні Новотошківського НВК, заміни електричних лапм на енергозберігаючі у Новоіванівській школі, допомоги в проведенні ремонту в спортивних залах та на другому поверсі, а також облаштування гігієнічних кімнат для дітей в опірній Попаснянській школі №1, ремонту системи опалення та коридорів в школі №21.
«Діти – це наше сьогодення та майбутнє, – зазначив голова райдержадміністрації, – Тому ми докладемо всіх зусиль до підготовки навчальних закладів до нового навчального року», – зауважив він.