Прес-центр23 липня 2018, 15:07

Особистий прийом голови РДА

Сьогодні до голови районної державної адміністрації – керівника військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна на особистий прийом прибули голова Попаснянської районної організації Товариства мисливців та рибалок Борис Сафонов із представниками Боровського первинного колективу цієї організації.
Керівник Боровського колективу Володимир Багріков звернувся до очільника району з проханням допомогти у вирішенні питання щодо здійснення мисливсько-господарської діяльності на земельних ділянках, які заходяться в оренді у сільгосппідприємства «Бахмут АГРО». На цих ділянках є озера, які потребують постійного обслуговування, а через відсутність заходів по їх очищенню та упорядкуванню вони приходять у занедбаний стан.
Сергій Шакун з’ясував суть проблеми, яку озвучили представники мисливського колективу і доручив відповідним спеціалістам здійснити перевірку нормативної бази щодо можливості вирішення проблеми та запропонував дату наступної зустрічі з представниками Боровського колективу для подальшого вирішення проблеми.