Прес-центр17 квітня 2019, 16:04

Педагоги району навчалися коучингу

17 квітня на базі закладу дошкільної освіти №1 міста Попасна відбулось засідання «круглого столу» на тему «Дитиноцентризм. Орієнтація освіти на потреби дошкільника та майбутнього первачка НУШ».

До заходу долучилися керівники та педагоги районних дошкільних закладів, вчителя початкової ланки районних шкіл, представники методичної районної служби.

Учасники «круглого столу» опрацьовували питання «нової української школи», а саме – основні вимоги до нового освітнього простору сучасного дошкільника та першачка, вимоги до оснащення розвиваючого середовища та складові педагогіки партнерства.

Під час практичної частини заходу його учасники застосовували свої знання в групах «Агенти змін в освіті». Кожна група створювала портрет першачка та презентувала обладнання і посібники для підготовки руки дошкільника до письма.

За підсумками «круглого столу» учасники відмітили позитивний вплив дієвого обміну досвідом з питань наступності дошкільної та початкової ланки. Не можна не відмітити, що такі заходи сприяють підвищенню фахового рівня педагогів і налаштовують на подальшу спільну працю освітніх колективів Попаснянщини.