Прес-центр3 серпня 2018, 20:08

Перший заступник голови Попаснянської райдержадміністрації перевірив хід капітальних ремонтних робіт у лікарні міста Гірське

Вже три тижні поспіль у лікарні міста Гірське комунальної установи «Попаснянська центральна районна лікарня» ведуться капітальні ремонтні роботи із заміни вікон. На сьогоднішній день, відповідно до плану ремонтних робіт, замінено 128 вікон від загальної кількості.
З перевіркою ходу ремонтних робіт 03 серпня до лікарні приїхала делегація Попаснянської райдержадміністрації на чолі із першим заступником голови РДА Віталієм Проскурком. 
Оглядаючи встановлені вікна, делегація перевірила відповідність їх якості на практиці за заявленими стандартами: рівень тепло- і шумоізоляції, світлопроникність, щільне закривання, зручність в експлуатації тощо. Не менш важливою була і перевірка якості монтажу вікон. Загалом же Віталій Проскурко залишився задоволений проведеною роботою. 
Проте на цьому огляд установи не завершився. Лікар-методист Ольга Малькова озвучила ряд проблемних питань: ремонт даху на харчоблоці, в якому торік за підтримки гуманітарної міжнародної організації було зроблено капітальний ремонт, заміна системи опалення в будівлі лікарні тощо.
За підсумками перевірки першим заступником було надано доручення відповідальним особам підготувати проектно-кошторисну документацію по ремонту даху на харчоблоці, по утепленню фасаду будівлі установи, капітального ремонту системи опалення лікарні та встановлення індивідуальної котельної.