Прес-центр13 червня 2019, 14:06

Пезентували нову футбольну екіпіровку для дитячих команд Попаснянської районної спортивної дитячо-юнацької школи

12 червня презентувати та урочисто передати нову форму та футбольний інвентар юним футболістам Попаснянщини до спортивної школи приїхав голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун.
На презентацію було запрошено всіх вихованців секції з футболу, тренерів, батьків.
Голова привітав присутніх з такою подією, зауваживши, що екіпіровка відповідає всім вимогам і є на сьогоднішній день надсучасною, а також наголосив на тому, що підростаюче покоління – це наше майбутнє і тому, для розвитку району, області і в цілому нашої держави, необхідно інвестувати ті галузі, які виховують та навчають дітей.
Презентуючи футбольну екіпіровку, до складу якої увійшли як літні комплекти одягу, так і зимові, а також знаряддя для проведення тренувань, директорка спортивної школи зазначила, що кошти для придбання екіпіровки – близько 190 тисяч гривень – було виділено з районного бюджету і на них закуплено 52 спортивні комплекти. 
Із вітальними словами до дітей і їхніх батьків також звернувся й завідувач сектору молоді та спорту Едуард Гарврашенко. Він побажав дітлахам нових перемог та висловив сподівання, що нова форма сприятиме цьому.
Керівний склад батьківського комітету подякував всім, хто долучився до такої вельми важливої справи та запропонував голові продовжувати розвивати спорт.
Тож, з нового навчального року всі гравці футбольних команд Попаснянської районної спортивної дитячо-юнацької школи братимуть учать у змаганнях вже у новій екіпіровці.
Наостанок всі гості презентації мали змогу особисто оглянути форму та спортивне знаряддя.