Прес-центр16 серпня 2018, 11:08

Підготовка до державних свят триває

14 серпня перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Проскурко провів засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці Незалежності України. 
Для всебічного розгляду питань, пов’язаних із підготовкою до свят, на засідання були запрошені відповідальні за той чи інший напрямок роботи спеціалісти райдержадміністрації та представники підвідомчих районних організацій та установ.
Під час проведення учасниками вищезазначеного комітету, було обговорено організаційні питання щодо належного відзначення свят. Так, присутні остаточно визначилися із місцем проведення трьох флешмобів, приурочених до свят, запланували в черговий раз перевірити електромережі для належної роботи апаратури, вирішили розмістити додаткові банери із рекламою про свята, налагодити належним чином роздрібну торгівлю та пригощання гостей області польовою солдатською кашею, довести до відома громадян схеми розміщення транспорту та час перекриття вулиць міста. Особливу увагу на засіданні оргкомітету було звернуто на важливості державних символів і атрибутів, які неодмінно повинні супроводжувати святкування 27-ї річниці Незалежності України в Попаснянському районі.
За підсумками засідання заступником голови райдержадміністрації було надано відповідні доручення.