Прес-центр31 жовтня 2017, 17:10

Питання щодо початку опалювального сезону в Тошкіській та Нижнєнській селищних радах на контролі у голови райдержадміністрації

31 жовтня відбувся робочий візит голови райдержадміністрації Сергія Шакуна до Тошківської селищної ради, під час якого відбулася зустріч із місцевими мешканцями. Зустріч проходила в місцевому будинку культури «Маяк».

Основне питання зустрічі було присвячене наданню місцевим мешканцям пільг для оплати електропостачання та придбання твердого палива у зв’язку із відсутністю з травня поточного року газопостачання в чотирьох населених пунктах району: селищах Тошківка-1, Тошківка, Нижнє та Світличне.

Очільник району повідомив, що для мешканців багатоповерхівок в зазначених населених пунктах вже встановлені пільги на оплату електроенергії, а там, де є пічне опалення – можна оформити пільги для придбання твердого палива.  Крім того, Сергій Шакун запропонував підготувати списки помешкань приватного сектору, в яких використовувалося виключно газове опалення, для того, щоб можна було протегувати надання пільгових тарифів на використання електроенергії для тимчасового опалення цього житла.

Після жвавого обговорення основного питання, місцеві мешканці звернулися до Сергія Шакуна з іншими питаннями. Зокрема, з такими, як опалення місцевої амбулаторії, ремонт доріг сполученням «Тошківка – Гірське – Попасна», встановлення вуличного освітлення селища Світличне, перегляд тарифів на вивезення сміття та обслуговування багатоповерхового житлового фонду селища Тошківка-1, розширення графіку виїзних прийомів спеціалістів управління соціального фонду Попаснянської райдержадміністрації та управління пенсійного фонду в Попаснянському районі тощо.

Наостанок, Сергій Вікторович закликав присутніх навести лад на прибудинкових територіях та запевнив у сприянні під час вирішення всіх озвучених питань.