Прес-центр21 грудня 2019, 13:12

Попаснянщина дякує побратимам з Латвії за теплий прийом

Останнім часом Попаснянський район з багатьма регіонами України започаткував партнерські відносини. Обмін досвідом в соціально-культурній сфері, візити делегацій та започаткування плідної співпраці – все це укріпило дружні та робочі відносини між різними куточками нашої країни. Проте дійсно вагомою подією у налагодженні партнерських відносин та розширення взаємовигідного співробітництва у соціально-економічній та культурній сферах стало підписання першого міжнародного Меморандуму про співпрацю між Попаснянською районною державною адміністрацією та Огрським крайовим самоврядуванням. Ця подія відбулася 22 травня поточного року.

Делегації від обох країн неодноразово відвідували країни-побратими, а нещодавно друзі з Латвійської Республіки запросили в гості дітей Попаснянського району, які проживають на лінії розмежування.

Теплий прийом, насичена культурно-пізнавальна програма, знайомство із латвійськими дітлахами, екскурсія до Посольства України в Латвійській Республіці, подорож найкрасивішими містами Латвії та прогулянки узбережжям Балтійського моря – все це чекало на дітей Попаснянщини.

Попаснянська райдержадміністрація від імені всього району щиро дякує друзям із Латвії та таку незабутню подорож! Адже саме завдяки таким дружнім візитам та спілкуванню у неформальній атмосфері буде можливість не просто укріпити взаємовідносини двох регіонів різних країн, але й значно розширить взаємовигідне співробітництво у різних сферах життя.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до організації подорожі, надав фінансову підтримку та сподіваймося на продовження співпраці.