Прес-центр17 вересня 2018, 17:09

Попаснянщина готується до Свята борщу

22 вересня в Попаснянському районі відбудеться народне Свято борщу. З цієї нагоди 17 вересня під керівництвом голови Попаснянської райдержадміністрації відбулася нарада з організації заходу.

Начальник відділу культури Ольга Калюжна озвучила робочий план свята, список учасників заходу та гостей, яких запросили на святкування. Зокрема, для дітлахів аніматори та ляльки-велетні проводитимуть конкурсно-розважальну програму, а дорослі зможуть насолодитися літературною та музейною експозиціями. Крім того, працюватимуть точки роздрібної торгівлі, пересувна кав’ярня, а представники торгових марок місцевих пивоварень презентуватимуть свою продукцію. Журі буде обрано серед гостей свята шляхом жеребкування. Переможці конкурсу борщу обиратимуться професійним та «народним» журі за трьома номінаціями, а за два дні до святкування у парку імені Калюжного буде проведено толоку.

Тож, запрошуємо всіх охочих 22 вересня об 11 годині долучитися до святкування! Давайте разом шанувати народні українські традиції.