Прес-центр17 серпня 2018, 11:08

Попаснянщина продовжує готуватися до святкування Дня незалежності України

Незабаром в Попаснянському районі відбудуться обласні свята з нагоди 27 річниці незалежності України. Підготовчі роботи до святкування розпочалися ще в червні поточного року. І ось, коли майже всі організаційні питання вирішено, 16 серпня перший заступник голови Попаснянської райдержадміністрації Віталій Проскурко провів поточну нараду з приводу проведення толоки на центральних вулицях районного центру.

За підсумками наради було вирішено, що впорядковувати зазначені території, разом із працівниками адміністрації, будуть і представники Попаснянської міської ради, а для вивезення сміття посильну допомогу нададуть транспортні підприємства району. Крім того, присутні визначилися із об’єми робіт та відповідальними особами, обговорили робочий інвентар.

17 серпня о 08:30 всі працівники Попаснянської райдержадміністрації долучилися до міської толоки. Так, було прибране сміття вздовж бордюрів на вулиці Миру, прибрана суха трава та сміття на парковці поблизу Попаснянської дитячої школи мистецтв та навколо будівлі адміністрації, побілені всі поребрики.