Прес-центр6 грудня 2018, 23:12

Попаснянщина відсвяткувала День Збройних Сил України

06 грудня у великій актовій залі Попаснянського районного будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України.

Вітати військовослужбовців до святкової зали прийшли не лише посадовці Попаснянького району – голова райдержадміністрації Серігй шакун, виконуючий обовязки голови Попаснянської районної ради Микола Черніков і Попаснянський міський голова Юрій Онищенко, але й гості з Києва: народна артистка України та співачка Олена Єфемчук, волонтерка, кримська татарка Гайде Ризаєва, а також керівний склад військових частин, які дислокуються на території району. Своє відеопривітання присутнім у залі захисникам надіслала Народний депутат України, артистка і співачка Оксана Білозір.

За мужність, сміливість, високий патріотизм, віддане служіння українському народу та державі, захист і збереження спокою мешканців Попаснянського району, бійці, які сумлінно несуть службу на східних кордонах нашої країни, отримали Подячні листи, грамоти, нагрудні знаки. Проте, особливою відзнакою для нагороджених стало урочисте вручення Грамот від Верховної ради.

Свої художні привітання бійцям дарували танцювальні колективи «Конфіті» і «Попасняночка», а також артисти районного будинку культури та вихованці районної школи мистецтв.

Вшанувавши пам'ять загиблих захисників нашої держави хвилиною мовчання, до меморіального знаку воїнам АТО, що на площі Героїв, були покладені квіти.

Наостанок, для всіх бажаючих, Олена Єфемчук подарувала невеличкий сольний концерт.