Прес-центр7 серпня 2018, 13:08

Попаснянська районна центральна лікарня отримала Апарат для анестезії S6100D

Перелік благодійних міжнародних організацій, які плідно працюють в Попаснянському районі з 2014 по 2018 роки постійно розширюється. Неодноразово гуманітарну допомогу різного спрямування надавали як мешканцям, так і комунальним установам району такі фонди як «АДРА України», NRC, UNICEF, DRC, Міжнародний Комітет Червоного Хреста та  інші.

Нещодавно до роботи в Попаснянському районі долучилася й благодійна організація «Швейцарська агенція з розвитку та співробітництва».

Між головним лікарем Комунальної установи «Попаснянська районна центральна лікарня» та представниками Фонду був підписаний контракт про безоплатне надання гуманітарної допомоги медичного спрямування. Вперше Фонд передав медичне устаткування лікарні наприкінці травня 2018 року, а 07 серпня медзаклад отримав Апарат для анестезії S6100D. Цей апарат є ефективним у відділеннях інтенсивної терапії (ВІТ), операційних, відділеннях анестезіології тощо і за технологічними аспектами відповідає сучасним вимогам.

Керівництво лікарні та Попаснянська райдержадміністрація завдячує за допомогу Швейцарській агенції з розвитку та співробітництва та сподівається на продовження плідного співробітництва.