Прес-центр1 липня 2019, 16:07

Попаснянський професійний ліцей залізничного транспорту відсвяткував 75-річний ювілей

01 липня у малій концертній залі районного будинку культури Попаснянський професійний ліцей залізничного транспорту відсвяткував 75-річний ювілей.

На свято зібралося чимало гостей, серед яких були й представники місцевої влади – голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун, голова Попаснянської міської ради Юрій Онищенко, й викладачі ліцею, і його випускники та студенти. Одними із почесних гостей урочистостей були директор Департамету освіти та науки Луганської облдержадміністрації Юрій Стецюк разом із посадовцями департаменту.

Гості вітали винуватців торжества із ювілеєм, вручали подарунки, а директор закладу Василь Дегтяренко не просто привітав всіх зі святом, а й розповів про здобутки ліцею, майбутні плани та висловив вдячність колегам за хорошу командну роботу, сумлінність, постійний творчий пошук та педагогічну майстерність.

У своїй вітальній промові голова райдержадміністрації Сергій Шакун та голова міськради Юрій Онищенко побажали здійснення усіх планів та задумів, терпіння, мудрості і натхнення.

Кращі творчі колективи вітали всіх присутніх на святі своїми музичними подарунками.