Прес-центр12 квітня 2018, 15:04

Правильний вибір професії – важливий крок у житті кожної людини

Наприкінці кожного року для випускників загальноосвітніх закладів проходять дні з професійної орієнтації. Кожен бажаючий може відвідати дні «відкритих дверей» у вищих навчальних закладах, чи завітати на зустріч із викладачами університетів, академій, коледжів. Цьогоріч вперше до Попаснянського району за особистим запрошенням голови райдержадміністрації Сергія Шакуна приїхала проводити профорієнтацію з учнями 11 класів професор, доктор педагогічних наук Київського національного університету біоресурсів і природокористування України Ніна Тверезовська.

Ніна Тверезовська презентувала присутнім Київський національний університет біоресурсів, висвітлила основні нюанси вступної компанії 2018 року, розповіла про університет, особливості факультетів, спеціальностей та майбутні перспективи щодо працевлаштування. Її розповідь викликала неабияку зацікавленість учнів і багато хто вирішив більш детально ознайомитися із переліком факультетів і умовами вступу.

Наприкінці зустрічі Сергій Шакун звернувся із промовою до учнів. Він закликав сумлінно поставитися до складання зовнішнього незалежного оцінювання та зауважив на необхідності відповідального ставлення до вибору майбутньої професії.