Прес-центр16 листопада 2018, 16:11

Представники Попаснянської райдержадміністрації прийняли участь у тренінгу «Залучення громадян до прийняття суспільно важливих рішень. Шляхи налагодження діалогу між владою та громадою»

16 листопада на базі Комишуваського навчально-виховного комплексу відбувся тренінг «Залучення громадян до прийняття суспільно важливих рішень. Шляхи налагодження діалогу між владою та громадою». Організаторами тренінгу виступила місцева громадська організація «КОМРОЗ» в партнерстві із громадською організацією «МАРТ» та словацькою організацією Partners for Deomocratic Change Slovakia.

Під час тренінгу, участь в якому прийняли представники Попаснянської райдержадміністрації, Попаснянської міської ради, Комишуваської селищної ради та активна громадськість селища Комишуваха, обговорювалися принципи участі громадськості у розвитку місцевої громади, способи та інструменти залучення активних громадян до процесу прийняття рішень, методи посилення спроможності органів місцевого самоврядування та розширення можливостей громадянського суспільства у розвитку місцевої громади.

За підсумками заходу присутні відпрацювали можливі шляхи створення дієвої моделі залучення громадян до процесу прийняття рішень, базуючись на практичних прикладах.