Прес-центр13 грудня 2018, 10:12

Представники Попаснянської райдержадміністрації зустрілися з Сергієм Кузніченком, автором монографії «Військово-цивільні адміністрації в Україні: досвід комплексного дослідження».

Керівник апарату Попаснянської райдержадміністрації Вікторія Попова та головний спеціаліст юридичного відділу апарату райдержадміністрації Олег Сідоренко зустрілися з Сергієм Кузніченком, автором монографії «Військово-цивільні адміністрації в Україні: досвід комплексного дослідження».

Зустріч проходила у Луганському державному університеті внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка.

Видання автора присвячене проблемам існування військово-цивільного співробітництва в історичному досвіді державотворення України.

В своїй роботі Сергій Кузніченко проаналізував правовий статус військово-цивільних адміністрацій, визначив їх основні права та обов’язки в процесі забезпечення проведення антитерористичної операції, розкрив функціональне навантаження та роль військово-цивільних адміністрацій в процесі забезпечення соціального та економічного розвитку територій в умовах безпосереднього проведення антитерористичної операції та визначив особливості організаційної побудови та кадрового забезпечення військово-цивільних адміністрацій.

Після презентації монографії, відбулось обговорення з представниками виконавчих органів міськради, державних і правоохоронних структур питань правового статусу, прав, обов’язків, функцій та порядку здійснення діяльності військово-цивільних адміністрацій Луганської області.