Прес-центр14 вересня 2017, 14:09

Презентація оновленого офісу Центру надання адміністративних послуг

Сьогодні до району завітала поважна делегація Єврокомісії, Представництва ЄС в Україні, Програми розвитку ООН, яка прийняла участь у презентації оновленого офісу Центру надання адміністративних послуг. Завдяки фінансовій підтримці ПРООН був облаштований сучасний, оснащений новітньою технікою ЦНАП, який наразі надає 104 види адміністративних послуг. Слід відзначити, що облаштування офісу відбувалося на перспективу його подальшої діяльності у створеній Попаснянській об’єднаній територіальній громаді.
У відкритті оновленого офісу від міжнародних організацій прийняли участь заступник Генерального директора з питань добросусідства та розширення Європейської Комісії Катарина Матернова, керівник Програми співробітництва Представництва ЄС в Україні Беренд де Грот, асистент Генерального директора з питань добросусідства та розширення Європейської Комісії Тристан де Беригот, портфоліо менеджер ПРООН Віктор Мунтяну, спеціаліст з адміністративної децентралізації ПРООН Олександр Муратов, міжнародний програмний менеджер UN Women Тамар Таваркиладзе, представники UN Women Олександр Бай та Уляна Біла. Луганську облдержадміністрацію на презентації представляли заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян, директор Департаменту соціального захисту Елеонора Поліщук та начальник управління з питань нормативно-правової роботи та децентралізації Вадим Лазніков. Гостей зустрічали голова райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації Сергій Шакун та Попаснянський міський голова Юрій Онищенко.
Під час презентації гості ознайомилися з обсягом проведених відновлювальних робіт. Керівник Центру Марина Хільчук ознайомила присутніх з офісними та підсобними приміщеннями, створеними сучасними робочими місцями, додатковими зручностями, як то, стійка «Reception», дитячий куточок, санітарна зона. Гості висловили задоволення створеними умовами як для працівників, так і для відвідувачів офісу.
Побажаємо колективу Центру подальшого удосконалення їх роботи, розширення спектру послуг задля створення належного рівня їх надання мешканцям району.