Прес-центр25 березня 2021, 09:03

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з нагоди Дня Служби безпеки України

Шановні співробітники та ветерани Служби безпеки України!

Прийміть вітання з 29-ю річницею створення СБУ та слова щирої вдячності за вашу відповідальну працю!

Сьомий рік поспіль ви відзначаєте своє професійне свято на передовій неоголошеної війни, яка змусила усіх нас мобілізуватися для протидії агресору, усвідомити масштаб загроз державній безпеці усередині країни.

Співробітники Служби безпеки України першими прийняли бій з ворогом і, на жаль, першими зазнали втрат.

Вічна пам’ять тим, хто віддав життя за спокій та безпеку Вітчизни. Нехай їх імена постійно нагадують про ціну нашої свободи, надихають і гуртують у боротьбі за незалежність та суверенітет України.

Ефективні і злагоджені дії підрозділів СБУ дозволили виграти час і дати рішучу відсіч потужній, цинічній і терористичній за своїми формами і методами діяльності російських спецслужб. Це повністю нівелювали кремлівські плани зі знищення української державності.

Сьогодні Служба безпеки України – це високопрофесійний, монолітний колектив справжніх патріотів, для яких захист рідної країни є справою життя, а служіння українському народові – покликом серця.

Бажаю вам і вашим родинам миру, добра і злагоди.

Хай ваша витримка, мужність, незламність духу ознаменують єдність та процвітання України.

Дякую за службу і вірність Військовій присязі.

Слава Україні!

З повагою

 

Голова Луганської обласної державної

адміністрації – керівник обласної

військово-цивільної адміністрації                         Сергій Гайдай