Прес-центр13 березня 2019, 10:03

Привітання голови Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації з Днем українського добровольця

14 березня наша країна відзначає День українського добровольця.

Це свято було встановлено 17 січня 2017 року Постановою Верховної Ради України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Перший добровольчий батальйон був сформований ще у березні 2014 року, коли перед Україною постала реальна загроза вторгнення. Перші добровольчі загони стали одним із стовпів змін в країні.

Добровольці – це люди, які свідомо у відповідальний для держави час, за покликом власного серця, стали на захист нашої Батьківщини і захищали рідну землю від загарбників. Вони – спадкоємці висoкoї слави українськoгo козацтва, героїв національно-визвольного руху. Сама найвища для них честь, покликання – захист рідної землі.

Дякую кожному з Вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконував і продовжує виконувати свій громадянський і військовий обов'язок і мужньо протистоїть агресорам.

Бажаю Вам – усім добровольцям – сил і здoрoв’я, дoбробуту, затишку в оселях.

А нам всім бажаю миру і спoкoю на всій українській землі.

Слава Вам і слава Україні!

Голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН