Прес-центр1 вересня 2018, 12:09

Привітання голови Попаснянської райдержадміністрації - керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна з Днем знань

Дорогі учні, батьки та вчителі Попаснянщини!

Вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом – Днем Знань! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням – до своєї другої домівки – у школи.

Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо Вам, дорогі, за Вашу благородну працю і натхненний труд.

Та сьогодні свято ми відзначаємо в складний період для України. Переконаний, що часи випробовувань  стануть періодом ствердження української держави, етапом її переродження в нову, демократичну, європейську країну. Вірю, що вже скоро запанують мир та спокій на нашій землі. І перед тими, хто сьогодні переступає поріг школи, інституту, академії, відкриються нові горизонти, перспективні можливості та стабільне майбутнє.

Бажаю Вам міцного здоров’я, натхнення та здійснення заповітних мрій. Впевнено підкоряйте найскладніші вершини знань і завжди пам’ятайте, що ви – Українці.

Голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН