Прес-центр17 вересня 2018, 09:09

Привітання голови Попаснянської райдержадміністрації - керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна

Шановні працівники та ветерани цивільного захисту Попаснянського району! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня рятівника!
Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей цієї мужньої професії – людей сильних духом, які з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.
Приклади Вашої відваги та рішучості, проявлені під час виконання службових обов’язків, наочно свідчать про те, що в одностроях ДСНС – об’єднані, сильні духом, загартовані часом і випробуваннями, люди. Ваш найголовніший обов’язок – бути справжнім щитом на сторожі безпеки населення й територій у боротьбі зі стихіями та наслідками людської недбалості.
Тож, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня рятівника! Нехай готовність захищати національні багатства Вітчизни і, насамперед, найцінніше, – людське життя, ніколи не вичерпується і надихає Вас на нові досягнення у благородній і гуманній справі. Бажаю Вам міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів та небезпек! 
Добра Вам, здоров’я, спокійних буднів і радісних свят, родинної злагоди!

Голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН