Прес-центр3 листопада 2017, 14:11

Привітання голови Попаснянської райдержадміністрації - керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна з Днем залізничника України

Шановні залізничники Попаснянського району!!!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня залізничника!

Щоденною кропіткою працею багатьох поколінь плекалася і тепер примножується трудова слава колективів залізничників усієї України.

На всіх етапах розвитку залізничники завжди відзначалися професійною майстерністю, самовідданістю, сумлінною працею, почуттям високого громадянського обов’язку. У колективах підприємств залізничного транспорту виросло і зараз працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій.

Я шаную Вашу працю і висловлюю Вам щире спасибі за сумлінну працю і вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району. Вітаю всіх, хто вірний професійному обов’язку і високому званню залізничник України. Ваша  завзята і відповідальна робота викликає повагу в оточуючих.

У день професійного свята бажаю всім Вам прихильної долі, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії, професійної удачі, нових трудових здобутків і звершень, зеленого вогнику на стальних магістралях!

Зі святом!!!