Прес-центр5 листопада 2018, 09:11

Привітання голови Попаснянської райдержадміністрації - керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна з нагоди Дня залізничника України

Шановні залізничники!
Сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем залізничника України!
Залізниця одна з важливіших ланок транспортної інфраструктури країни, яка має стратегічне значення. Від технічного стану та ефективної експлуатації залізничних шляхів залежить безперебійне сполучення між регіонами України та зарубіжжя, а також надійна доставка пасажирів та вантажів, укріплення економіки.
На Українській Залізниці завжди працювали висококваліфіковані фахівці, справжні професіонали. Сьогодні ми вшановуємо Вашу нелегку, наполегливу працю. Переконаний, що Ви й надалі робитимете все можливе, щоб забезпечити високий рівень обслуговування пасажирів, сприятимете зміцненню економіки та розвитку всіх галузей господарства нашого краю. 
Глибоко вдячний Вам за високу професійну майстерність, добросовісну і наполегливу працю. 
Бажаю всьому колективу залізничників нашого району, шановним ветеранам міцного здоров’я і добробуту, щастя і злагоди в родинах, оптимізму і нових професійних здобутків. Нехай на життєвих та професійних перехрестях в усьому і завжди Вас супроводжує зелене світло.
З повaгою,
Голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН