Прес-центр9 листопада 2018, 09:11

Привітання голови Попаснянської райдержадміністрації - керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Шановні друзі!

Від імені Попаснянської райдержадміністрації і від себе особисто щиро вітаю усіх з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Це свято тих, хто за покликанням серця присвятив себе, своє дозвілля мистецтву, для кого творчість, духовність та національні традиції стали головними життєвими орієнтирами.

Культура та мистецтво є основою розвитку народу, нації, незримою силою, формуючою унікальну особистість кожної людини. В складні моменти саме культура стає генератором сили, антидепресантом, вона лікує, надихає та дарує крила.

Без перебільшення можна стверджувати, що збереження національної культури – запорука успішних перетворень сучасного суспільства. Своєю творчістю та силою духу ви звеличуєте рідну Україну. 

Щира вдячність вам за самовіддану працю, постійний творчий пошук, яскраві самобутні таланти. Божої благодаті вам на шляху творення та нових здобутків у нелегкій, але такій потрібній, подвижницькій діяльності на ниві культури та духовності.

З повагою,

Голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН.