Прес-центр7 грудня 2018, 12:12

Привітання голови Попаснянської райдержадміністрації - керівника районної військово-цивільної адміністрації з Днем органів місцевого самоврядування

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати рад, активісти самоврядних органів!

Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем місцевого самоврядування в Україні!

Цей день стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції.

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами – майбутнє держави.

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого району.

Бажаю від щирого серця усім, хто працює на благо громади, відстоює її запити та інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх Ваших життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку нашого району, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

З повагою, голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військо-цивільної адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН