Прес-центр31 грудня 2018, 14:12

Привітання голови Попаснянської райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації Сергія Шакуна з Новим роком та Різдвом Христовим!

Дорогі попасняни та гості району!

Щиро вітаю Вас зі світлими, радісними святами, які об’єднують у собі й наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – з Новим роком і Різдвом Христовим.

Ці свята мають особливе значення, бо знаменують собою завершення старого року, в якому ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, а також народження нового часу, нових надій і сподівань. Тож, нехай чарівні зимові свята подарують Вам радісний настрій, приємні зустрічі та здійснення найзаповітніших мрій.

Нехай Новий рік стане для всіх нас роком добрих змін та миру, на який чекає кожна родина та прийде до нас з радістю, буде щедрим на втілення планів і сподівань, додасть сил, здоров’я й оптимізму, вселить у душі спокій і впевненість.

Давайте разом, спільними зусиллями в мирі та злагоді будувати європейську державу. Щоб кожен попаснянин пишався своїм корінням.

Бажаю Вам, щоб Різдвяні свята були радісними, а рік новий – багатим на успіхи. Щедрою на здобутки нехай буде життєва дорога, а в родині завжди панують злагода, любов і достаток.

Здоров’я, натхнення та Божого благословення Вам і Вашим рідним!

 

Голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН