Прес-центр14 червня 2019, 09:06

Привітання голови Попаснянської райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації з Днем медичного працівника

Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, фармацевти, Всі працівники системи охорони здоров’я Попаснянщини!
Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника!
Життя та здоров'я людини є найбільшою цінністю держави. Турбота про цей скарб – щоденна праця тих, хто обрав фах медика. Праця нелегка, відповідальна, бо крім знань, потребує мужності і людяності, великих душевних і фізичних сил.
У переддень свята висловлюю всім працівникам медичної галузі Попаснянського району безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров'я і радість, адже коли здорові рідні і близькі – це щастя для кожної родини.
Низький уклін вам за вірність благородному покликанню і обов'язку. Ваша професія не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості.
Нехай сторицею повертаються до Вас добрі вчинки, Божою ласкою – Ваш щоденний труд. Нехай завжди і в усьому вас супроводжує успіх!
Щастя Вам і добра! Міцного вам здоров’я успіхів у реалізації життєвих планів і нових вагомих здобутків на благо нашого району.
Голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН