Прес-центр4 липня 2019, 15:07

Привітання голови Попаснянської райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації з Днем Національної поліції України

Шановні працівники Національної поліції! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Національної поліції України!
Ваша робота була і залишається однією з найнеобхідніших і шанованих у суспільстві. Адже щоденно оберігати мир та спокій у нашій країні, захищати права та інтереси громадян від протиправних посягань, щомиті бути готовими прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду, при цьому, іноді, ризикуючи власним життям – високе покликання хоробрих і мужніх людей, які обрали професію правоохоронця.
Висловлюю щиру вдячність всім працівникам поліції за самовіддану працю, бажаю і надалі мужності, витримки й наснаги, нехай професійні успіхи будуть Вашими постійними супутниками у житті.
Впевнений, що Ви будете робити усе від Вас залежне для зміцнення порядку та зростання авторитету поліції серед населення.
Сердечно бажаю Вам успіхів у професійній діяльності, зокрема подальшій боротьбі із злочинністю задля забезпечення стабільності та дотримання правопорядку у районі. Нових досягнень і звершень в ім’я миру і процвітання нашої України. Щиро зичу Вам і вашим рідним міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба, благополуччя та злагоди. Хай у ваших оселях завжди панує добробут і сімейний затишок.
Голова райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН