Прес-центр28 жовтня 2017, 16:10

Привітання голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників

Шановні співвітчизники!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди 73-ї річниці визволення України від нацистського поневолення!
У ці дні український народ вшановує відвагу і жертовність тих, хто відстояв нашу священну землю в роки Другої світової війни. Плата за волю і свободу жити у своїй країні виявилася величезною: мільйони полеглих на полях боїв, загиблих в окупації, концтаборах та на каторжних роботах, мільйони поранених та ненароджених, десятки тисяч перетворених на руїни міст і сіл.
У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні. 
Демонструючи високий професіоналізм, патріотизм та відданість Україні, нинішні захисники, учасники антитерористичної операції, з гідністю продовжують героїчні традиції фронтовиків, захищаючи східні кордони нашої країни, її цілісність та свободу. Ми безмежно вдячні вам за мужність у боях, за незламну силу духу та непохитну віру в торжество добра.
Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного затишку, миру, злагоди та добробуту!

Голова Попаснянської райдержадміністрації - керівник районної військово-цивільної адміністрації Сергій Шакун