Прес-центр23 червня 2018, 12:06

Привітання голови Попаснянської райдержадміністрації з нагоди Дня Державного службовця

Шановні колеги!
Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби України! 
Сто років тому 30 травня 1918 року було ухвалено закон про урочисту обітницю урядовців і суддів та присягу військових і закладено один з головних механізмів, що став невід’ємним атрибутом вступу на державну службу – складання присяги. 
З тих пір минуло багато років, але й по нині державна служба є реальним провідником ідей державності. Вона є правовою, чітко організованою, соціально-орієнтованою, ефективною. Від якості державної служби значною мірою залежить майбутнє нашої країни. А від Ваших щоденних наполегливих зусиль, професіоналізму, мудрості, принциповості, сумління та ініціативності значною мірою залежать темпи та якість соціально-економічних перетворень у районі та країні загалом, моральне та фінансове благополуччя людей, а відтак і піднесення позитивного іміджу держави на міжнародному рівні.
Переконаний, що Ви гідно служите народу України та з честю несете високе звання державного службовця.
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята, побажання успіхів у нашій важливій і відповідальній справі. Наснаги Вам, терпіння, сили волі, міцного здоров’я, сімейного благополуччя та мирного неба над головою.
З повагою, голова Попаснянської райдержадміністрації – керівник районної військово-цивільної адміністрації СЕРГІЙ ШАКУН