Прес-центр15 травня 2020, 09:05

Привітання голови райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації з Міжнародним днем сім’ї!

Шановні мешканці Попаснянського району!

Прийміть найщиріші вітання з Міжнародним днем сім’ї!

Сім’я – це найбільший скарб і найвища людська цінність. Ніхто не стане заперечувати істину, що сім’я завжди була і залишається джерелом любові, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин. Безумовно, людині дуже важко існувати без сім’ї. Сім’я є тією цеглиною, на якій стоїть держава. Саме в сім’ї дитині з народження прищеплюються відповідальність, порядність і любов до Батьківщини.

Українці споконвічно вирізнялися з-поміж інших народів шанобливим ставленням до родинних цінностей. Саме тому сім’я в нашій країні є основним елементом суспільства, носієм людської моральності, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності й розвитку держави та благополуччя кожного з нас.

Тож зичу кожній родині нашого району міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного сім’я залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!

З повагою, голова Попаснянської райдержадміністрації Роман ВЛАСЕНКО