Прес-центр26 червня 2020, 08:06

Привітання голови райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації з Днем Конституції України

Шановні попасняни!

Прийміть найщиріші вітання з визначним державним святом – Днем Конституції України.

В цей день ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, сприяло підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені. Конституція визначила найціннішим – життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. І обов’язок кожного українця поважати Конституцію та дотримуватись її законів. Тільки так ми зможемо забезпечити подальший розвиток України як держави демократичної, рівноправної зі світовою спільнотою.

Нехай цей святковий день принесе в оселі жителів Попаснянщини радість і успіх, родинний затишок і злагоду. Бажаю усім впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина України!

З повагою, голова Попаснянської райдержадміністрації Роман ВЛАСЕНКО