Прес-центр8 березня 2018, 21:03

Привітання голови райдержадміністрації з Міжнародним жіночим днем

Дорогі Попасняночки!
У ці березневі дні щиро вітаю Вас із святом Весни, жіночності і краси! Це свято органічно й гармонійно поєднує в собі ніжність, кохання, надії на майбутнє.
Українська жінка з прадавніх часів була берегинею духовності та родинних традицій, уособленням любові та милосердя на рідній землі.
Жінки генетично створені для захисту миру, сім’ї, дітей і своїх родин. І у наш час, коли вирішується доля України, роль жінки у суспільстві стала ще більш важливою. Українські берегині захищають від агресора свободу і незалежність держави, рятують життя наших воїнів, стають волонтерами та просто надійним тилом для своїх чоловіків.
Тож від щирого серця бажаю, щоб ніякі життєві перипетії не затьмарювали вашого життя, не гасили усмішки на вашому обличчі і не зросили його сльозою. Висловлюю щиру повагу тим з Вас, хто виховав Героїв, які сьогодні захищають нашу землю від ворога. Дякую тим з Вас, хто відпустив до війська чоловіка, батька, сина, брата чи друга. 
Нехай Всевишній захистить Вас і Ваших близьких від будь-яких проблем, не пустить до Вашої домівки горя і біди. Нехай всі квіти на землі схиляються у шані перед Вами.
Здоров’я, щастя і благополуччя Вам, уваги і любові рідних та близьких людей!
Нехай у Ваших родинах буде злагода та достаток, а в нашій країні – мир.

Голова Попаснянської 
райдержадміністрації – 
керівник районної 
військово-цивільної адміністрації                                                                               СЕРГІЙ ШАКУН