Прес-центр15 листопада 2019, 09:11

Привітання виконуючого обов’язки голови Попаснянської райдержадміністрації з Днем працівників сільського господарства!

Шановні працівники та ветерани сільськогосподарської галузі!

 

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства, що увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік!

 

Професія хлібороба й годувальника була і залишається визначальною складовою розвитку нашого краю та запорукою його процвітання, а Попаснянщина – осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій.

 

Завдяки господарському ставленню до землі, професіоналізму, впровадженню сучасних технологій, аграрії району забезпечують наш продовольчий кошик якісними та доступними продуктами. А колективи сільгосппідприємств та агрофірм, фермерських та особистих селянських господарств, управлінці галузі щоденною працею переконливо доводять спроможність і вміння трудівників села гідно виходити зі складних виробничих ситуацій. Поряд з професійною діяльністю, аграрії вносять значний внесок у розвиток соціальної сфери, всієї інфраструктури району.

 

Тож нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються. Хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість Вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу.

 

Хай обходять Вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!

 

З повагою, в.о. голови Попаснянської райдержадміністрації Роман КОЛЕСНИК