Прес-центр1 листопада 2019, 08:11

Привітання виконуючого обов’язки голови Попаснянської районної державної адміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації з Днем працівника соціальної сфери

Шановні працівники соціальної сфери!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем працівника соціальної сфери!
Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Усі Ви не байдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує Вашої допомоги.
Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, Ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.
Переконаний, що Вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого району, соціального захисту тих, хто його потребує.
Бажаю Вам творчого натхнення, здійснення всіх Ваших задумів і мрій, щоб Вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям!

З повагою,

Виконуючий обов’язки голови Попаснянської районної державної адміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації Роман КОЛЕСНИК