Прес-центр2 грудня 2019, 09:12

Привітання виконуючого обов’язки голови райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації з Днем працівників прокуратури

Шановні працівники прокуратури!

З нагоди вашого професійного свята прийміть сердечні вітання та слова щирої вдячності за особистий вклад кожного із Вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку! Адже Верховенство Закону і Права є головним постулатом діяльності прокуратури, що випливає із завдань, які сьогодні стоять перед державно-правовими інституціями.
Ваш високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності і надалі слугуватимуть зміцненню важливої державної інституції, яка покликана стояти на сторожі інтересів держави та громадянина.
Бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту, щастя та успіхів, життєвої наснаги і нових здобутків на професійній ниві в ім’я розвитку та процвітання нашої держави. Нехай людська повага і довіра стануть гідним орієнтиром у Вашій щоденній роботі.
Нових Вам професійних звершень на ниві благородного служіння його величності Закону, утвердження незалежності та демократизму в рідній Україні!

З повагою,
Виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації – керівника районної військово-цивільної адміністрації Роман КОЛЕСНИК