Прес-центр23 серпня 2019, 10:08

Привітання з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!

Дорогі попасняни!
Щиро вітаємо Вас з Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!
Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни.
Наш Прапор – це символ свободи й незалежності, слави і відродження України. Під ним український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти й шанувати, як найвищу національну святиню.
Державна Незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої країни. Вона є символом нашої нації, самоствердження, відчуття волі та суверенності. 
І коли, як не сьогодні, питання про незалежність держави, її цілісність та свободу народу постає особливо гостро. Україна вкотре переживає страшні випробовування. За нашу державність і суверенітет проливають кров мужні сини України. У такий тяжкий час ми повинні бути єдині, зі спільною метою – незалежністю! Нехай серця кожного наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього! 
Вітаємо Вас із цими великими загальнонаціональними святами. Нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини. Єдність народу України допоможе відновити спокій та мир на рідній землі і захистити незалежність та свободу держави.
Бажаємо усім мирного неба, міцного здоров’я, щасливої долі, родинного затишку, успіхів та наснаги на довгі і щедрі літа.
Зі святом Вас!
Попаснянська районна державна адміністрація