Прес-центр23 листопада 2021, 09:11

Призовники з Кремінської та Рубіжанської громад відправились на строкову військову службу

Призовники з Кремінської та Рубіжанської громад відправились на строкову військову службу.
22 листопада в рамках призовної кампанії-2021 відбулась чергова відправка призовників Сєвєродонецького району, які нестимуть службу у Збройних Силах України.
Одинадцятьом мешканцям двох громад, що зібрались цього дня у районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки (м. Рубіжне), теплі напутні слова промовили заступниця голови Сєвєродонецької районної державної адміністрації Катерина Колесникова, голова районної ради Володимир Прокопенко, т.в.о. начальника першого відділу Сєвєродонецького районного ТЦК та СП, капітан Наталія Хохлова.
«Наразі на вас очікує важливий життєвий етап. Бажаю вам пройти його успішно. Хай проходження служби сприятиме вашому особистісному зростанню. Виконуючи почесний обов’язок, завжди пам’ятайте про Батьківщину, про рідних і близьких людей. Успіхів вам!», - сказала звертаючись до майбутніх захисників Катерина Колесникова. За традицією, разом із Володимиром Прокопенком вони вручили хлопцям невеличкі презенти.
Важливо зазначити, що жоден військовослужбовець строкової служби не залучається до виконання бойових завдань в операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей, натомість проходять службу в пунктах постійної дислокації військових частин.