Прес-центр23 cічня 2019, 13:01

Проведено інтелектуальну вікторину для учнів 9-10 класів присвячену Дню Соборності України

22 січня у Попаснянському будинку дитячої та юнацької творчості відбулась інтелектуальна вікторина для учнів 9-10 класів, присвячена Дню Соборності України.

Привітати школярів зі святом та побажати їм цікавої гри прийшли почесні гості: голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун, голова Попаснянської міської ради Юрій Онищенко, директора районного методичного центру та будинку творчості і представники батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького.

У змаганнях приймали участь команди з п’яти навчально-освітніх закладів міста Попасна. Під час вікторини школярі демонстрували свої знання з історії, літератури, географії, музики та пригадали чималу кількість цікавих фактів про Україну. Завершували гру та визначали переможців за результатами конкурсу капітанів. Найбільш ерудованою за результатам усіх етапів змагань виявилася команда Попаснянської загальноосвітньої школи №21. Інші команди отримали грамоти та подарунки за участь у вікторині, а найактивніші та найрезультативніші  гравці команд отримали премії від міського голови.