Прес-центр5 жовтня 2017, 12:10

Проведено комісійне обстеження Тошківського навчально-виховного комплексу

02 жовтня до голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна звернулися активісти селища Тошківка-1 з приводу сприяння у відновленні сталого функціонування освітнього закладу «Тошківський навчально-виховний комплекс». Сергій Вікторович домовився про особисту зустріч з активістами 10 жовтня безпосередньо в Тошківському НВК. Проте зустріч відбулася раніше – 04 жовтня до освітнього закладу приїхали представники Луганської облдержадміністрації: заступник директора Департаменту освіти і науки Тетяна Ткачова та начальник управління з питань цивільного захисту Володимир Мірошниченко.

Представники облдержадміністрації разом із очільником району провели комісійне обстеження проблемних приміщень закладу. Зокрема, вони оглянули спортивну залу, яку потребує капітального ремонту, котельну, яку зараз переоблаштовують під тверде паливо та зруйновану від прямого попадання снаряду їдальню.

«Згідно календарного планування районного відділу освіти, шкільна котельна буде готова до експлуатації як раз до початку опалювального сезону, – пояснив Сергій Шакун, – А для проведення капітального ремонту спортивної зали вже готується проект співпраці із міжнародними організаціями-грантодавцями. Крім того, з районного бюджету будуть виділені кошти на заміну вікон», – додав він.

Після оглядин зруйнованої столової було прийнято комісійне рішення прибрати уламки будівлі, залучивши до цього процесу підприємців, які спеціалізуються на переробці вторинної сировини.