Прес-центр1 серпня 2018, 17:08

Проведено нарада щодо погодження розташування мисливських угідь для ведення мисливського господарства

01 серпня голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун провів нараду за участю представників товариства мисливців та рибалок Попаснянського району.

Нарада була присвячена вирішенню організаційних питань щодо погодження розташування мисливських угідь для ведення мисливського господарства, боротьби із браконьєрством і незаконної вирубки лісів, які розташовані по лівому берегу річки Сіверський Донець і знаходяться за межами населених пунктів на території Мирнодолинської селищної ради.

В першу чергу, присутні обговорили нормативно-правове врегулювання зазначених питань. Зокрема, вони проаналізували та перевірили юридичний статус Товариства мисливців та рибалок у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, і розглянули питання, щодо порядку погодження мисливських угідь із земель сільськогосподарського призначення та водного простору.

За результатами наради голова райдержадміністрації надав доручення доопрацювати питання щодо визначення більш чіткої площі мисливських угідь для ведення мисливського господарства  та вжити ряду заходів щодо проведення робіт по збиранню всіх необхідних погоджень із власниками та користувачами земельних ділянок, які на них розташовані. Окремо, Сергій Шакун доручив запланувати на початок вересня виїзний огляд цих ділянок і водних об’єктів Попаснянщини.