Прес-центр30 листопада 2017, 17:11

Проведено нараду з організаційних та кадрових питань

30 листопада керівник апарату райдержадміністрації Вікторія Попова провела нараду з організаційних та кадрових питань за участю начальників всіх структурних підрозділів райдержадміністрації.  

У зв’язку із набуттям чинності у 2016 році нового Закону України «Про державну службу», відбулись істотні зміни порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців. Тож, основним питанням під час наради стало саме надання роз’яснень щодо проведення оцінювання діяльності державних службовців. Так, керівник апарату Вікторія Юріївна роз’яснила зміст поняття «Оцінка персоналу», повідомила про основні принципи оцінювання, його мету, вплив на кар’єрний ріст тощо. Також вона пояснила, яким чином відбуватиметься оцінювання державних службовців у 2018 році та зазначила строки його проходження.

«Прошу вас поставитися до цього питання відповідально і до 10 грудня поточного року підготувати пропозиції із завданнями для оцінювання на 2018 рік та надати їх начальнику відділу управління персоналом», – наголосила вона.

Крім того, під час наради із заувагами щодо  стану виконавчої дисципліни виступила начальник загального відділу апарату райдержадміністрації Валентина Даниленко. Вона акцентувала увагу присутніх на дотриманні строків виконання контрольних документів, звернень громадян та своєчасного розміщення на офіційному веб-сайті райдержадміністрації розпорядчих документів. Начальник відділу з організаційної роботи Оксана Лізанець повідомила про тематичний «меседж» на наступний тиждень та зауважила на своєчасності підготовки щотижневих планів управлінь, відділів та секторів райдержадміністрації.