Прес-центр7 лютого 2018, 17:02

Проведено підготовчу роботу до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Щорічно 15 лютого, відповідно до Указу Президента України, відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цей день обрано не випадково: його приурочено до річниці виведення військ інтернаціонального призначення з Афганістану. Тому, задля належної підготовки урочистостей до цього дня, 07 лютого пройшло засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення цієї події.

Засідання відбувалося під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Проскурка та за участю керівника апарату райдержадміністрації Вікторії Попової, заступника голови Попаснянської міської ради Іриною Гапотченко, голови Попаснянської районної організації української спілки ветеранів Афганістану «воїнів-інтернаціоналістів» Олександра Шахова, начальника відділу культури Ольги Калюжної, директора районного будинку культури Яни Змитрович, начальника відділу з організаційних питань Оксани Лізанець та начальника управління персоналом Людмили Ярославцевої.

У перебігу засідання обговорювалась форма та місце проведення заходів, їх сценарний план, кількість учасників заходів від організацій та установ району, список нагороджених тощо. Зокрема, 12 лютого планується проведення фестивалю патріотичної пісні серед навчальних закладів району, а 15 – проведення урочистого заходу вшанування учасників бойових дій на території інших держав.