Прес-центр29 серпня 2019, 15:08

Проведено Попаснянську районну нараду керівників закладів освіти з питань організованого початку нового навчального року

Серпнева конференція педагогічних працівників «Реформування освітньої галузі Луганщини: виклики та сучасні рішення»

28 серпня  делегація освітян Попаснянського району на чолі з заступником голови райдержадміністрації Кариною Кошелєвою прийняла участь у обласній конференції педагогічних працівників «Реформування освітньої галузі Луганщини: виклики та сучасні рішення».

Сьогодні, отриманні під час обласної конференції настанови та навички, начальник відділу освіти райдержадміністрації Марина Донцова поширила серед своїх колег на Попаснянській районній нараді керівників закладів освіти району з питань організованого початку нового навчального року.

Також участь у районній нараді прийняли керівник апарату райдержадміністрації Вікторія Попова, заступник Попаснянського міського голови Ірина Гапотченко та в.о. голови районної ради Микола Черніков. У своїх промовах посадовці привітали всіх присутніх з початком нового навчального року, побажали наснаги, гарного настрою, результативності у роботі та гідних умов праці.

Начальник районного відділу освіти Марина Донцова розпочала робочу нараду, акцентувавши увагу колег на питаннях готовності до 2-го року навчання в новій українській школі,  належної організації інклюзивного навчання та процесу підготовки і підвищення кваліфікації вчителів.  В свою чергу заступник начальника відділу освіти Валентина Шулік ознайомила присутніх з якістю освіти у районі та наголосила на необхідності неухильного виконання останніх змін в освітньому законодавстві. Директор районного методичного центру Олена Лагутіна націлила керівників на плідну роботу протягом навчального року, збільшення ініціатив з боку освітян для участі в різноманітних проектах розвитку та конкурсах фахової майстерності. На при кінці наради директори освітніх закладів відзвітували присутнім про свою участь у Всеукраїнській освітянській конференції у місті Київ.