Прес-центр15 травня 2019, 14:05

Проведено робочу нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти.

14 травня в Попаснянській райдержадміністрації відбулася робоча нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти.
Нарада проходила під керівництвом голови Попаснянської райдержадміністрації Сергія Шакуна за участю начальника управління Держпродспоживслужби в Луганській області Олександра Ткачова, заступника начальника відділу освіти райдержадміністрації Валентини Шулік та представників районного методично центру.
Голова райдержадміністрації Сергій Шакун обговорив з учасниками заходу нагальні питання щодо освітньої та фінансово-господарської діяльності закладів освіти району. Зокрема, під час спілкування з директорами освітніх закладів очільник району наголосив на важливості залучення до учбового процесу молодих кваліфікованих спеціалістів. «Наразі ми маємо можливість запрошувати викладачів з районів-побратимів Західної України, тому чекаю на ваші списки необхідних спеціалістів» - зауважив Сергій Вікторович. 
В свою чергу представниками Держпродспоживслужби були обговорені питання щодо необхідності введення HACCP на харчоблоках шкіл з вересня 2019 року та заходи щодо безпечного літнього відпочинку та оздоровлення дітей. 
Також під час наради освітянами було окреслено низку актуальних питань: організацію проведення державної підсумкової атестації у закладах освіти, організація та участь учнів 11 класів у зовнішньому незалежному оцінюванні, робота пришкільних таборів та майданчиків у літній період, проведення Дня Вишиванки, організація та проведення районного етапу гри «Джура», оздоровча кампанія 2019 року, моніторинг з національно-патріотичного виховання в закладах освіти, проведення останнього дзвоника та випускних вечорів у закладах освіти.